onsdag 9 december 2009

Nytt o fräääscht

Eller iaf nytt. Hemsidan o bloggen.
Var ju tvunget att göra ngt åt hemsidan. Mette har ju flyttat till familjen Hämpäla. Det blev bra. Bra för henne med all uppmärksamhet och aktivering, hon som gärna inte syns i en flock. Alltid den som blir undanskuffad och mobbad:-) Nu blir hon kramad o borstad o sedd på ett helt annat sätt. Bra för henne, lite sorgligt här hemma. Hon är ju och har alltid varit lite av husets clown. Den gladaste och piggaste...o den som det alltid gick lite för fort för, i allt. Äta, gå, springa, skita...you name it..

Hunderiet ligger lite i pauslådan för tillfället. Eller har gjort så sedan allt skit med Tintin. Man blev liksom urblåst efter det. Nu har hon dessutom dubbla öroninfektioner och ont, mer ont, än vanligt i tassarna. Behandlas morgon och kväll...trött på att behandla. Hon också säkert.

Så livet just nu består mest utav promenader, jobba, träna, tv, läsa, plugga...Fast nu har jag semester. Så då blir det facebooka, maila, promenera, träna, tv, läsa o plugga...Och allt annat förstås som kommer med ett hushåll. Lite ensamt emellanåt, och emellanåt rätt skönt o vara själv. Äta kaka, ha kaka....

På tal om att träna. Har hittat en ny kärlek! Den heter Cirkelfys:-) Loooove Cirkelfys. Det är ingen lek. Handlar om att i grupp om ca 8 pers ta sig runt 10 stationer. 45 sek på varje station. 1 ledare med som coach, vissa skriker åt en att PRESSA, PRESSA!! DJUPARE NER, LÅÅÅNGSAMT NER!! När man helst bara vill falla ner i en hög, när benen skakar och svetten rinner. Sen tar man de stationerna 3 varv, men kort vätskepaus emellan...å den är kort! Vi är många som älskar Cirkelfys, brukar vara packat och vi blir ledda som en bunt nyblivna soldater, runt stationerna: HÅLL VÄNSTER, HÅLL VÄNSTER...när man fort ska vidare till nästa. När station nr 30 pågår är man väck i huvudet, och väck i kroppen..mjölksyra o inget annat.
Igår tog Evelyn i så hon var helt vit i ansiktet efteråt, fick lägga ner henne med benen upp i luften:-) Bra jobbat tjejen!

Jag ska börja värda på F&S. Stå i receptionen, hålla koll på hallarna. Hoppa in för värden på Skivstångsträningen på lördagar vid behov. Det blir kul. Nytt folk, ny syssla...för jag har ju så jäkla lite att göra annars:-O

Nu ska jag ut o promenera...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar